Pelin gerçekten bir pilli bebek! 16 yılda 6 kez beyin pili değiştirildi

Türkiye’de beyin pili takılan ilk çocuk hasta olan Pelin’e, ailesi ve arkadaşları da ‘pilli bebek’ diye hitap ediyor. İlk beyin pili 13 yaşında takılan Pelin’in, o günden bu yana tam 6 kez pili değiştirildi.

Henüz 11 yaşındayken soğuk algınlığı ve sinüzite bağlı olarak beyninde apse gelişen Pelin Köroğlu (28), 2003 yılında iki kez beyin ameliyatı geçirdi. Apsesi temizlendi ama beynindeki hasar nedeniyle sol tarafında şiddetli titreme ve kasılmalar başladı. Henüz 11 yaşındayken soğuk algınlığı ve sinüzite bağlı olarak beyninde apse gelişen Pelin Köroğlu (28), 2003 yılında iki kez beyin ameliyatı geçirdi. Apsesi temizlendi ama beynindeki hasar nedeniyle sol tarafında şiddetli titreme ve kasılmalar başladı. 

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!