'Pazubandın hakkı verildi'

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş deplasmanda Denizlispor'u 5-1 mağlup etti. Maçla ilgili görüşünü aldığımız spor yazarı Ergin Aslan, karşılaşmayı SuperHaber için yorumladı...

Siyah Beyazlılar'ın gollerini 10. dakikada Burak Yılmaz, 61. dakikada Gökhan Gönül, 67. dakikada Kevin N'Koudou, 75. dakikada Adem Ljajic ve 78. dakikada Diaby attı. Denizlispor'un tek golü ise 53. dakikada Estupinan'dan geldi.

Maçla ilgili görüşünü aldığımız spor yazarı Ergin Aslan, karşılaşmayı SuperHaber için yorumlarken, "Beşiktaş adına bugün belirleyici olan Burak Yılmaz'ın hücumdaki etkisiydi. Yüzde yüz maçın adamı oldu. Pazubandının hakkını verdiği maçlardan biriydi." ifadelerini kullandı.

Spor yazarı Ergin Aslan'ın değerlendirmelerinin tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı!