Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Gürkan Uygun kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Gürkan Uygun kimdir? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi "Payitaht Abdülhamid"in yeni sezon çekimleri bayram sonrası başlıyor. Dizi kadrosuna ise Gürkan Uygun'un katılacağı öğrenildi. Dizi kadrosuna katılan Gürkan Uygun'un hayatı dizi severler tarafından merak edilmeye başlandı. Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosu Payitaht Abdülhamid hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Gürkan Uygun kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Gürkan Uygun kimdir? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi "Payitaht Abdülhamid"in yeni sezon çekimleri bayram sonrası başlıyor."Payitaht Abdülhamid"in kadrosuna ise 5 yeni ismin katılacağı öğrenildi. Bu oyunculardan biri olan Gürkan Uygun'un hayatı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna katılan Gürkan Uygun'un kişisel bilgileri yurttaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Gürkan Uygun kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Detaylar haberimizde...

Sürükleyici konusuyla dikkat çeken Es Film imzalı dönem dizisinin kadrosuna peş peşe birbirinden güçlü oyuncular katıldı.

Bülent İnal'ın başrolünü oynadığı dizinin ekibine ilk olarak geçen günlerde ödüllü oyuncu Hakan Yufkacıgil katılmıştı.

5 FLAŞ TRANSFER!

Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna son olarak Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Erdem Ergüney ve Alay Cihan katıldı.

Eylül sonunda yayınlanması planlanan dizide Güven Kıraç "Vambery"yi, Gürkan Uygun "Halil Halid"i, Başak Daşman "Şivenaz Hatun"u, Erdem Ergüney "İzzet Holo Paşa"yı, Alay Cihan ise "Trabzonlu Ali Paşa"yı oynayacak.


GÜRKAN UYGUN KİMDİR?
Kurtlar Vadisi dizisinde Memati rolü ile hayran kitlesine fazlasıyla genişleten Gürkan Uygun 27 Mayıs 1974 yılında İzmit Yarımca’da dünyaya gelmiştir.

Tiyatro ile Lise yıllarında tanışan Gürkan Uygun 1990 senesinde amatör tiyatroya başlamıştır.
Aile Kökeni Gürcistan’a dayanan Gürkan Uygun aslen Ordu’ludur.
2015 yılında Yılmaz Güney’in yazıp yönettiği Baba sinema filminin dizi versiyonu Kehribar’da Orhan Yarımcalı karakterini canlandırmıştır.

Günümüzde ise Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Gürkan Uygun dizide Delibaş karakterini canlandırmaktadır.

2008 yılında Şebnem Ceylan ile evlenen Gürkan Uygun’un bu evliliğinden Mihriban Balım isminde bir kızı ve Ateş isminde bir oğlu vardır.

Bugüne kadar Tatlı Kaçıklar, Deli Yürek, Yılan Hikayesi, Aşkım Aşkım, Şapkadan Babam Çıktı, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Terör, Muhteşem Yüzyıl, Kaçak ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi bir çok sinema ve dizide rol almıştır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD
Payitaht: Abdülhamid, yapımını Filinta dizisinin yapımcısı ES Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaristliğini Uğur Uzunok'un yaptığı tarihi-kurgu türünde dizidir. TRT 1'de yayımlanan dizi, 34. Osmanlı padişahı II. Abdülhamid'in saltanatının son 13 yılında (1896-1909) geçmektedir.

Konusu
Tarih 1896. Sultan Abdülhamid'in saltanatının 20. yılıdır. Abdülhamid, içeride başta Jön Türkler olmak üzere çeşitli muhaliflerle, dışarıda ise başta İngiltere olmak üzere Avrupalı devletler ile mücadele etmektedir. Diğer yandan devletinin bir arada olmasını ve parçalanmasını önlemek için büyük çaba göstermekte, Filistin ve kutsal toprakları korumak için dış güçlere karşı mücadele vermektedir.

Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Beşiktaş 90+7'de attı, 1 puanı son anda kurtardı! Trabzonspor'a tek gol yetti, üçüncülüğü garantiledi!
Sonraki Haber