Patlama sonrası iğrenç sözler

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonrası sosyal medyada herkes tek yürek olup acı haberlerin gelmemesi için dua ederken, provokatörler yine sahneye çıktı. 'Ne var bunda işçiler kutlama yapıyor olamaz mı?' diyen kişi, gelen tepkilerin ardından hesabını kapatıp kaçtı.

Sakarya Hendek'te 189 işçinin bulunduğu havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.

Patlama sonrası işçilerin aileleri yürekleri ağzında beklerken Twitter'da tepki çeken bir olay yaşandı.

'Whoisthison' adını kullanan, gerçek ismi bilinmeyen bir kişi  'Ne var bunda işçiler kutlama yapıyor olamaz mı?' şeklinde bir tweet attı.

Acı olay sonrası atılan bu tweet tepkilere neden oldu. Kimileri sosyal medya yasasının hemen çıkması gerektiğini belirtti, kimileri ise bu tweeti Emniyet Genel Müdürlüğü'ne şikayet etti. 

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"