"Parkasız Deniz" meğer, Amerika'nın maşası PKK'nın siyasi sözcüsü Demirtaş'mış!!!

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan için yaptığı 'parkasız Deniz Gezmiş' benzetmesine MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki gelmişti. Dilmen, Bahçeli'ye yanıt verdi. Konuyla ilgili son açıklama ise HDP'den geldi.

Futbol yorumcusu ve Fenerbahçeli eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Habertürk’te Veyis Ateş’in sunduğu ‘Akılda Kalan’ programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yaptı.

Dilmen, 15 Temmuz gecesini Erdoğan Ailesi ile birlikte Huber Köşkü’nde geçirdiğini açıkladı.

İşçi Partili bir babanın oğlu olduğunu vurgulayan Dilmen, “Ben Tayyip Erdoğan Bey’e baktığımda parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum. Deniz Gezmiş de ‘Kahrolsun emperyalizm’ diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor” dedi.

HDP DE TARTIŞMAYA KATILDI

Rıdvan Dilmen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan için yaptığı 'parkasız Deniz Gezmiş' benzetmesine MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki gelmişti.

Bu tartışmaya HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemabay da katıldı. Kemalbay, "Bazıları Deniz Gezmişlerden yola çıkıp Erdoğan’ı “Parkasız Deniz Gezmiş” olarak niteliyor. Bu utanç verici yandaşlık arzusuna cevabımız şu: "Bugün Deniz Gezmiş yaşasaydı Selahattin Demirtaş’ın koğuşunda olurdu, cezaevinde olurdu. Bizler Denizlerden, Mahirlerden aldığımız devrimci geleneği, direnişi geleceğe taşıyacağız" dedi.

Evde kadayıflı çikolata (Dubai çikolatası) nasıl yapılır? Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplandı Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı
Sonraki Haber