Paris sokaklara döküldü Lionel Messi'yi bekliyor... PSG'den yüzyılın transferi

Paris Saint-Germain'la anlaşa Lionel Messi'nin Paris'e geleceğini öğrenen hayranları sokaklara döküldü... PSG taraftarları hem Le Bourget Havaalanı'nda hem de Parc des Princes stadyumda dünya yıldızını bekliyor. Fransız devi, Arjantinli süper yıldız için çılgın bir sürprize hazırlanıyor.

16 yıllık Barcelona kariyeri dün gözyaşlarıyla noktalanan Arjantinli süper yıldız Lionel Messi, yeni takımı Paris Saint-Germain için sağlık kontrolünden geçmek üzere bu akşam Paris'te olacak. Messi'yi havalimanında karşılaşamak isteyen hayranları renkli görüntüler oluşturdu.

Fransız medyasına yansıyan haberlere göre; 

Yaz transfer döneminde Serie şampiyonu İnter'in yıldız sağ bek Achraf Hakimi'yi 60 milyon euroya kadrosuna katan PSG, Euro 2020 zaferi yaşayan İtalyan kaleci Gianluigi Donnaruma, Liverpool'un orta sahadaki beyni Giorgino Wijnaldum ve Real Madrid efsanesi Sergio Ramos bedavaya kadrosuna katmıştı.

Devler Ligi hasretine bu sezon Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino yönetiminde son vermek isteyen Fransız devi, 34 yaşındaki Leo Messi'yle "Kupa 1" en büyük favorisi olacak. Kadrosunda Neymar ve Mbappe gibi iki süper yıldız daha bulunduran PSG, bu isimlere ek olarak Kimpembe, Verratti, Di Maria ve Icardi gibi isimlerle de son yılların en korkunç kadrosuna sahip oldu.

YARIN EİFFEL KULESİNDE AÇIKLANACAK

PSG yönetimi, tüm dünyanın merakla beklediği Messi transferini çok konuşalacak bir şovla açıklamaya hazırlanıyor. Fransız basını, yarın akşam Eiffel Kulesi'nde Lionel Messi sürprizi yaşanacağını, yıldız ismin halen Barcelona'daki evinde olduğunu yazdı. Buna rağmen Paris sokaklarında Messi çılgınlığı sürüyor.

10 NUMARAYI KİM GİYECEK?

Barcelona'dan 2017 yazında tam 222 milyon euroluk serbest kalma bedeli ödenerek transfer edilen Brezilyalı süper yıldız Neymar, PSG'de 10 numaralı formayı giyiyor. Futbol tarihinin en büyük 10 numaralarından biri olan Messi'nin PSG'de hangi formayı giyeceği merak konusu...

Öte yandan, dünyanın en büyük derbisi Real Madrid-Barcelona maçlarında yıllarca Sergio Ramos'a rakip olan Messi, 35 yaşındaki İspanyol futbolcuyla takım arkadaşı olacak. El Clasico'nun iki eski kaptanının nasıl takım arkadaşı olacağı da bir başka merak konusu..

 

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber