Parasını almak isterken asansör boşluğuna sıkıştı

Asansör boşluğuna düşen parasını almak isteyen 10 yaşındaki kız çocuğu kolunu sıkıştırdı. Acı içindeki küçük çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

This browser does not support the video element.

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Kılıçdede Mahallesi’nde Ayşe Ecrin Su Demir adlı 10 yaşındaki kız, 5'inci katta bulunan evine gitmek için apartmanın asansörüne bindi. Demir’in elinde bulundurduğu para, asansör boşluğuna düştü.

Parasını almak isteyen Demir’in sağ kolu, asansörün başka bir kattan çağırılması üzerine kabin ve duvar arasına sıkıştı. Küçük kızın sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi küçük kızın kolunu sıkıştığı yerden kurtardı.

Ayşe Ecrin Su Demir, olay yerindeki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından, kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

DHA

Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN…