Pandemi kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacak sağlıklı ve pratik 6 öneri

Koronavirüs salgını hareketsizliği beraberinde getirerek pek çok kişide hızlı kilo alımına sebep oldu. Pandemi süreciyle birlikte sonbahar mevsiminde de metabolizmanın yavaşlamasıyla kış öncesi şok diyetlere ilgi giderek arttı. Beslenme ve Diyet Uzmanı Yeşim Özcan, sürdürülebilir olmayan şok diyetlerin sağlığa ciddi zararlar verebileceğinin altını çizerek, sürdürülebilir olan ve sağlıklı kilo vermeyi sağlayan kişiye özel diyetler uygulanması gerektiğini belirtti.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Yeşim Özcan, kısa sürede hızla alınan kilolarla mücadele konusunda “Amacınız ideal kilonuza kavuşmaya çalışırken, hayatınızda doğru ve kalıcı beslenme davranışı geliştirebilmek olsun. Bazı kurallara dikkat ederek bunu gerçekleştirmek mümkün. Bir davranış yaptıkça kalıcı hale gelir. Diyetisyeninizle size özel doğru yöntemi bulup, keyifle beslenip sağlıklı kilo vermek zor değil” açıklamasında bulundu.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı Türkiye'de yılın en iyi işverenleri belli oldu... 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar...