Palyaço kıyafeti giyip doğum günlerine gitti!

İnsanlık tarihine damgasını vuran sayısız cinayetin zanlıları ya bulunamamış ya da delil yetersizliği gerekçesiyle serbest bırakılmış. İşte sizi derinden sarsacak dört cinayet...

Papin Kardeşler

Olay sırasında henüz 15 yaşında olan Léa Papin ve 20 yaşındaki ablası Christine Papin’in Fransa’nın Le Mans kentinde, hizmet ettikleri evin sahibesini ve kızını vahşice katlettikleri, tarihe damgasını vurmuş bir cinayet. Sınıf çatışması, ataerkil sistemin baskıları, fark edilme kaygısı ve şişelenmiş dev bir öfkenin ürünü.
Çocuklukları oldukça zor geçen bu iki kardeş, Le Mans kentinin güneyinde bulunan ufak köylerden birinde dünyaya geldiler. İddialara göre kızlarından birine tecavüz etmiş alkolik bir babaları vardı. Anneleri de son derece sevgiden yoksun ve kızlarının kazandıkları parayı sömüren biriydi. Yaşları ilerledikçe Le Mans kentinde varlık sahibi kimselerin evlerinde hizmetçi olarak çalışmaya başladılar. 1926’dan itibaren de emekli bir avukat olan Mösyö René Lancelin, eşi Madam Lancelin ve kızları Isabelle’e hizmet ediyorlardı. Takvimler 2 Şubat 1933’ü gösterdiğinde evin sahibi Mösyö Lancelin’in bir yemek daveti üzerine eşi ve kızıyla buluşması gerekiyordu. Eşi ve kızı ortaya çıkmayınca endişelenen Lancelin, eve döndüğünde kapıları kapalı buldu. Polisin gelmesiyle girilen evde Lancelin’in eşi ve kızı Isabelle tanınmayacak biçimde dövülmüş ve kafaları ezilmiş bir biçimdeydi. Evin kızı Isabelle’in gözlerinden biri bütün haliyle yerde bulundu. Madam Lancelin’in iki gözü de yuvalarından çıkarılmış ve boynuna geçirilen bir atkıya takılmıştı. Cinayet sırasında mutfak bıçağı, çekiç, tencere gibi aletler kullanan Papin Kardeşler, olayın ardından hizmetçi odasında çıplak bir biçimde yatakta yatarken bulundular. Sorguya alındıklarında işledikleri suçlara itiraz etmediler. Cinayet mahallinin görüntüleri tüyleri diken diken edecek türden.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!