Palu ailesi davasında enişte Tuncer'den skandal sözler! Cinayetin tarihini verdi...

Tecavüz, istismar ve cinayet gibi suçların bulunduğu Palu ailesi olayında flaş bir gelişme yaşandı. 2019 yılında Türkiye gündemine bomba gibi düşen Palu ailesi davasında yargılanan enişte Tuncer Ustael suçlamaları kabul etmeyerek, baldızının ölüm zamanını açıkladı. Aralık'ta değil Kasım'da öldüğünü belirtirken, ''Maktulün öldüğü anda ne ben ne eşim oradaydık. Diğer sanıklar orada bulunuyordu. Ben ölüm anında yoktum. Ancak daha sonra maktulü ölü olarak gördüm'' dedi.

Müge Anlı'ya çıkarak ülkeyi şoka uğratan Palu ailesi davasında 5 kişinin ceza aldığı kararın Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi tarafından usul hatası nedeniyle bozulmasının ardından yeniden yargılanan sanıklardan enişte Tuncer Ustael suçlamaları kabul etmedi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları