Pakistan'da yolcu uçağı kalkış sırasında düştü!

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait bir uçak, başkent İslamabad'a yaklaşırken radarla irtibatı koptu. Görgü tanıkları, 47 yolcu bulunan uçağın Havelian yakınlarında düştüğünü aktarıyor.

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, başkent İslamabad yakınlarında düştü.

Kuzeydeki Chitral'dan başkent İslamabad'a doğru havalanan uçaktan haber alınamadığı bilgisinden dakikalar sonra, uçağın düştüğü açıklandı.

47 yolcunun bulunduğu uçak, Havelian yakınlarına geldiğinde yerel saatle 16.30'da radar ekranından çıktı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin aktardığı habere göre uçak bir dağa çakıldı.

Pakistan'ın Çitral kentinden TSİ 13.30'da havalanan uçağın 14.40'ta başkent İslamabad'a iniş yapması bekleniyordu.

Öte yandan Abbotabad yakınlarında yaşayan yerel halk henüz yeni düşen ve yanmakta olan uçağın enkazından fotoğraflar paylaştı. Hükümet görevlisi Taj Muhammad Khan, Reuters'e yaptığı açıklamada bölgedeki tanıklardan alınan bilgiye göre yolcuların tanınmayacak şekilde yandığı ve kurtulan olmasının mucize olacağını söyledi.

Havayolarından yapılan resmi açıklamada Acil Durum Merkezi'nin harekete geçirildiğini ve kurtarma görevlilerinin yola çıktığı belirtildi. Uçağın düşüş nedeni ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Uçağın motor problemi nedeniyle düşmüş olabileceği belirtiliyor.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun için karar verildi Aldatılan kadın, kocasından 1 milyon lira tazminat kazandı İstanbullular dikkat: O bölgelerde elektrik olmayacak!
Sonraki Haber