Özlem Yıldız, gönlünü ünlü turizmciye kaptırdı!

2013'te Sinan Serter'den boşanan ünlü sunucu Özlem Yıldız, kalbinin kapılarını araladı. Ünlü sunucunun turizmci Mete Vardar ile aşk yaşadığı iddia edildi. İşte detaylar...

Ünlüler dünyasında aşk haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Bu kez de ünlü sunucu Özlem Yıldız hakkında aşk haberleri çıktı. Ünlü sunucunun gönlünü bir turizmciye kaptırdığı öğrenildi.

İKİ AYDIR AŞK YAŞIYORLAR!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; 2013'te Sinan Serter'den boşanan ve uzun süredir hayatında kimse olmayan Özlem Yıldız ile beş yıl önce eşi Neylan Vardar'dan boşanan ve hiç kimseyle adı anılmayan turizmci Mete Vardar, yaklaşık iki aydır flört ediyor.

ANNESİ İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

İki aydır flört eden ikili birlikte ilk kez Kıbrıs'ta görüldü. Geçen hafta sonunu Bodrum'da geçiren aşıklar, ilk kez Rumeli Hisarı'nda görüntülendi. Yemekte çifte Özlem Yıldız'ın annesi Sevgi Yıldız da eşlik etti.

Tarih 'Şampiyon Galatasaray' diyor! İşte iki takımın geçmiş yarışları Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrası skandal hakarete soruşturma! Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye yeni kredi! İmzalar atıldı
Sonraki Haber