Özlem Gürses utanmayı da özür dilemeyi de unuttu

Türk ihraç malları taşıyan TCDD treninin Halkalı'da durduğunu öne süren Özlem Gürses, trenin Çin'e ulaştığını öğrenince yeni bir açıklama yaptı. Gürses'in özür dilemek yerine pişkince kahkahalar atması tepki çekti.

This browser does not support the video element.

Türkiye'den Çin'e giden ihracat treni hakkında 'Halkalı'da olduğu' iddiasını ortaya atan Halk TV sunucusu Özlem Gürses konuştu.

Sosyal medyadan video yayınlayan Gürses, 'Trene bakıyordum. Bu arada Çin treni Çin'e varmış. Kutluyorum. Tebrik ediyorum. TCDD Taşımacılık işi gücü bıraktı, bana her yerden konum atıyorlar' dedi.

Gürses'in yalanlarının yüzüne vurulması sonrasında pişkince gülerek böyle bir video çekmesi ve özür bile dilememesi tepkilere neden oldu.

HASAN ÖZTÜRK: PİŞKİN!

Videoyu Twitter hesabından paylaşan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, 'Pişkin' ifadesini kullandı.

ELEŞTİRİ SINIRINI AŞIP KÜFÜR ETTİLER!

Öte yandan Gürses'in bu videosunu eleştirirken eleştiri sınırını aşanların da olduğu görüldü. Kendisine gelen küfürlü mesajları Twitter hesabından paylaşan Gürses bu kişiler hakkında yasal süreci başlattığını ifade etti.

Biz de SuperHaber olarak eleştiri sınırlarını aşan bu ahlaksızca mesajları kınıyoruz.

İşte o mesajlardan bazıları:

 NE OLMUŞTU?

Halk TV sunucusu Özlem Gürses; İstanbul'dan törenle uğurlanan ilk ihracat treninin Çin'e gidemeyeceğini iddia etmiş ve şunları söylemişti:

"Çine ihracat treni göndermişiz biz. Böyle bir proje varmış meğerse. Çok güzel. Harika. Yapalım tabi. Kimsenin bir itirazı yok. Bu ihracat treninin kalkışı için bir tören yapılıyor. Ulaştırma Bakanı da var törende. Neyse ya akıl almaz bir şey. Tren yola çıkıyor. Tamam mı? Herkes arkasından uğurluyor. Alkışlar. Kıyamet. Basın mensupları, canlı yayınlar. Ondan sonra gidiyor Halkalı'ya ve duruyor tren. Çin'e vagon gitmiyor yani. Yolculuk Halkalı'da bitmiş yani..

Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı