Özkök Kardashian'ı övdü, Bardakçı Üner'i

Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner'in Ermeni asıllı ABD'li Kim Kardashian'a yönelik, "Kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" sözleri günlerdir tartışılıyor. O sözleri köşesinde yorumlayan Habertürk yazarı Murat Bardakçı 'Ağzına sağlık' derken, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök Kim Kardashian'ın 'adalet savaşçısı' olduğunu belirtti.

Ece Üner geçen gün Show TV’deki ana haberde Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalardan bahsederken sözü “Türkiye’nin uyarılmasını” isteyen Kim Kardashian’a getirdi ve “Kardashian’ın kameralara göstermeye çok alışık olduğu, dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de, bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağını mı referans aldı acaba?” dedi.

Bugünkü köşe yazısında bu sözleri yorumlayan Habertürk yazarı Murat Bardakçı, "Bu sözleri ettiği için şimdi birileri kalkmış, Ece’ye söylemediklerini bırakmıyorlar! Ece’nin bahsettiği “kaynak” malûm: Kardaşyan’ın kürre-i muazzaması, yani vücudunun Türkçe’de “kıç”, “popo” ve en yaygın şekilde de “g….” denen kısmı!" ifadesini kullandı.

Üner'e 'Ağzına sağlık' diyen Bardakçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kim Kardaşyan’ın şöhretinin kaynağı zaten oyunculuğundan yahut entellektüel boyutundan falan değil, vücudunun o bölümünü sereserpe teşhir etmesidir; bugün dünyanın neresinde olursa olsun Kardaşyan’dan bahsedildiğinde akla hemen hatunun devâsâ malûm yeri gelir!"

Ayıp olanın Ece Üner’in sözleri değil, Ece Üner’e karşı çıkmak olduğunu ifade eden Bardakçı, "Ama Ece Üner’in işin gereğini yerine getirmesi birilerini her nedense rahatsız etti! Önce bir oyuncu hanım “Bu nasıl avam ve yakışıksız üslûptur?” diyerek nezaket, vesaire dersleri vermeye kalkıştı; Ece’den cevabını aldı ama onun ardından da Kardaşyan’ın iyi işler yaptığından dem vuran ve “Aman efendim olur mu? Ne kadar ayıp” meâlinde sözler eden başkaları çıktı!" diye yazdı.

BARDAKÇI'NIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ERTUĞRUL ÖZKÖK ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Öte yandan yine aynı konuyu köşe yazısında konu alan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Kardashian'ın hukuk dersi aldığını ve 'adalet savaşçıları'ndan biri olduğunu belirterek, "Ama bil ki onun ekranda görmediğin böyle bir kaynağı daha var. Bu küçültücü ifadeler, korkarım birçok kadının gözünde senin değil, onun tezlerine yardımcı olur" düşüncesini dile getirdi.  

Kardashian'ı öve öve bitiremeyen Özkök, "Avukat olmak için durmadan hukuk metinleri okuyor. Ayrıca bunu olmak için haftada 18 saat zorunlu olarak bir hukuk kurumunda çalışma şartını da yerine getiriyor. Önümüzdeki günlerde bir hukuk fakültesi öğrencisinin alacağı bütün dersleri almaya hazırlanıyor. Diyeceğim Sevgili Ece, ona kız... Sen de eleştir. Hatta sert dille eleştir. Ama bil ki onun ekranda görmediğin böyle bir kaynağı daha var. Bu küçültücü ifadeler, korkarım birçok kadının gözünde senin değil, onun tezlerine yardımcı olur." ifadesini kullandı.

ÖZKÖK'ÜN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray adım adım şampiyonluğa doğru gidiyor! İstanbul'da tepki çeken görüntü! Anne sokak ortasında kızını darp etti 6 Mayıs 2024 Akademik kadro ilanları yayınlandı! İşte o kadrolar...
Sonraki Haber