Özgür Özel'den Hatay açıklaması: Saat 15.00'te YSK önünde olacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Hatay'daki seçim sonuçlarının ardından yarın saat 15.00’te YSK önünde olacaklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'ın sandıktaki iradesine günlerdir masa başı oyunlarla müdahale edildiğini söyleyerek, "Başvurularımız sonuçlanmadan ve YSK kararını açıklamadan siyasi baskılarla haksızca ve hukuksuzca mazbata verilmiştir. Bizler yarın saat 15.00’te YSK önünde olacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hatay'ın sandıktaki iradesine günlerdir masa başı oyunlarla müdahale edilmektedir. Başvurularımız sonuçlanmadan ve YSK kararını açıklamadan siyasi baskılarla haksızca ve hukuksuzca mazbata verilmiştir. Bizler yarın saat 15.00'te YSK önünde olacağız. Hatay'ın iradesine sahip çıkmak isteyen herkesi barışçıl ve anayasal hak arayışı için YSK önüne çağırıyorum" dedi.

YSK
TCMB'den menkul kıymet tesisine ilişkin yeni karar! Avrupa'yı sallayan açıklama: Kendimizi Türk milleti olarak görüyoruz! 8 Mayıs 2024 Çarşamba TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber