Özgür Özel'den 'boş koltuk' açıklaması! "Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü"

Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde boş koltuk konusu gündem olmuştu. Konu hakkında açıklama yapan Özel, "Demokrasi açısından önemliydi. Boş koltuk sorunu iadeiziyaret adımıyla çözüldü." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede basına verilen pozlarda Erdoğan'ın yanındaki bir koltuğun boş olduğu dikkat çekmişti. Özel'den konu hakkında ilk açıklama geldi.

Özel açıklamasında, "Demokrasi açısından önemliydi. Boş koltuk sorunu iadeiziyaret adımıyla çözüldü." ifadelerini kullandı.

Özel, sözlerinin devamında şunları söyledi:

"Krizleri yeniden konuşmak anlamlı değil. Orada ortaya çıkan tablo ve aramızdaki görüşmeden sonra Sayın Erdoğan'ın CHP'ye bir ziyaret yapma talebini iletmesi ile birlikte olabilecek en iyi şekilde çözülmüş oldu. Biz kamuoyunun gündeminde ne varsa hepsini Sayın Erdoğan'la görüşme imkanı bulduk. Kendisi dinledi, heyetinde bulunan arkadaşlar not aldılar. Biz de Erdoğan'ın değerlendirmelerini dinledik. Türkiye demokrasisi açısından önemli bir kilometre taşı olduğunu düşünüyorum."

Garanti BBVA’dan kredi kartı harcamalarına sınırlama çağrısı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında sıcak gelişme! İstanbullular hazırlanın: Hafta sonu elektrik olmayacak!
Sonraki Haber