Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ramazan Bayramı'nda arayarak bayramını tebrik edeceğini ve kendisinden randevu isteyeceğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik mesajı vereceğini dile getirdi.

"31 Mart seçimlerinde CHP birinci parti oldu. Alttan almak, fedakârlık yapmak, ilk adımı atmak, ilk eli uzatmak bize düşer." sözlerine ekleyen Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceğini belirtti.

"BU ÜLKENİN MESELELERİNİ ÇÖZECEĞİZ"

"Nereye randevu verirse orada görüşeceğim." diye konuşan CHP lideri, "Ben senin yanına gelmem yok, böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü'nde buluşalım çünkü orada da Sayın Erdoğan'ın çalışma odası var. Ve bu ülkenin meselelerini çözeceğiz." dedi.

"BU ÜLKENİN GÖREVE GETİRDİĞİ BİR İNSANI YOK SAYAMAM"

Özel, sert muhalefet yapacaklarını ancak nezaketten ve makamlara saygıdan asla taviz vermeyeceklerini de vurgulayarak “Ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam, o zaman kendi belediye başkanlarımın da yok sayılmasını göze alırım. Bu doğru bir şey değil.” ifadesini kullandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre iktidarla diyalog kanallarının açık tutulması gerektiğini vurgulayan Özel, Erdoğan’a birlikte çalışmak zorunda olduklarını ve dönem dönem istişare etmeleri gerektiğini anlatacağını söyledi.

Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un listesi belli oldu Murant adam Jayden Oosterwolde! Sezonu kapattı derken, geri döndü! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı
Sonraki Haber