Özge Özpirinçci'den kendisine 'paçoz' diyen Esra Balamir'e jet yanıt

Oyuncu Özge Özpirinçci kendisi hakkında ''Özge'yi görünce üzülüyorum. paçozluğa doğru gitmeye başladı kız'' şeklinde konuşan Esra Balamir'in sözlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Şarkıcı ve oyuncu Esra Balamir dün TV8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının konuğu olmuştu. Programda, doğal olmayı sevdiği için beyazlayan saçlarını boyatmayan Özge Özpirinçi'yi hedef alan Esra Balamir ''Özge'yi görünce üzülüyorum yani. Doğal olacağım diye artık sınırı zorladı. Artık doğallıktan çıktı, paçozluğa doğru gitmeye başladı kız yani. Alıp saçını boyayasım geliyor vallahi görünce. Sadece saçının önündeki beyazlar da değil sorun. Üstü, başı, tarzı...'' şeklinde konuşmuştu.

Özge Özpirinçci'den Esra Balamir'e cevap ise gecikmedi. Özge Özpirinnçi kendisine 'paçoz' diyen Esra Balamir'e Instagram hesabı üzerinden yanıt verdi. İngilizce bir paylaşımda bulunan oyuncu, "Kendinden şüphe duymandan çıkar sağlayan bir toplumda kendini beğenmek, sevmek isyankar bir davranıştır. Sonsuza kadar İSYAN" ifadelerini kullandı.

 

11 bin puanı aştı Çılgın Sayısal Loto sonuçları 22 Mayıs 2024! SASA’nın patronu konuştu
Sonraki Haber