Özcan Deniz ailesi için paraya kıydı! 3 katlı villalardan oluşan site satın aldı

Kendisinden 24 yaş küçük modacı Samar Dadgar ile ilişkisi tam gaz devam eden şarkıcı Özcan Deniz ailesine büyük bir jest yaptı. Zekeriyaköy’de kendisi, annesi ve kardeşlerinin yaşayacağı bir site satın alan Özcan Deniz toplamda 120 milyon ödedi.

Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan 49 yaşındaki şarkıcı Özcan Deniz aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Ünlü sanatçı ailesi için kesenin ağzını açtı. Deniz, İstanbul Zekeriyaköy'de annesi ve iki kardeşiyle birlikte yaşayacağı butik bir site satın aldı.

HER VİLLA İÇİN 30 MİLYON LİRA ÖDEDİ

Şarkıcı Özcan Deniz, Zekeriyaköy’de kendisi, annesi ve kardeşlerinin yaşayacağı bir site satın aldı. Her villa için 30’ar milyon lira ödeyen Deniz, şu sıralar evlerin tadilatıyla ilgileniyor.


TOPLAMDA 120 BİN LİRA ÖDEDİ

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; Deniz, 4 villanın yer aldığı site için toplam 120 milyon lira ödedi. Her biri 3 katlı olan villaların önünde kendisine ait geniş bahçeleri ve site içinde ortak bir havuz var. Deniz, şu sıralar hem kendisinin, hem de ailesinin yaşayacağı evler için tadilat yaptırıyor. Aile, yaz aylarında yeni evlerine yerleşmeyi planlıyor.


Özcan Deniz'in, kendinden 24 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ile nikâh masasına oturmak için ilk adımı attığı ve tektaş yüzük hediye ettiği iddia edilmişti. Özcan Deniz'in evlenince burada yaşayıp yaşamayacağı ise merak konusu oldu.

Kripto para genelgesi TBMM'ye sunuldu! Neler değişecek Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'e dev talip Başörtülü hakimi reddetti! O avukat hakkında flaş karar...
Sonraki Haber