Ozan Kabak pazar günü sahada olabilir

Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp, ara transferde kadrolarına kattığı milli futbolcu Ozan Kabak'ın pazar günü Manchester City karşısında forma giyebileceğini söyledi. Klopp Alisson, Fabinho ve Sadio ile ilgili belirsizliğin ise sürdüğünü belirtti.

Premier Lig'de bu pazar oynayacakları Manchester City maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Alman teknik adam Jurgen Klopp, ara transfer döneminde kadroya dahil edilen savunma oyuncuları Ozan Kabak ve Ben Davies'in takımla birlikte çalıştığını ve bu mücadelede forma şansı bulabileceklerini söyledi.

İki futbolcuyla analiz toplantısı yaptıklarını ifade eden Klopp, kaleci Alisson, Fabinho ve Sadio Mane'nin maçta oynayıp oynamayacaklarının ise henüz netleşmediğini belirtti.

Deneyimli teknik adam, son dönemde yükselen performansıyla adından sıkça söz ettiren Manchester City'nin Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan'a ilişkin bir soruya ise "Çalıştığım en iyi futbolculardan biriydi. Performansı beni şaşırtmıyor." cevabını verdi.

MANCHESTER CITY 9 MAÇTIR KAZANIYOR

Ligdeki son 8 maçından sadece ikisini kazanan Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, 7 Şubat Pazar günü TSİ 19.30'da lider Manchester City'yi Anfield Road Stadı'nda konuk edecek. 

İspanyol teknik adam Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City, ligdeki son 9 maçından da sahadan galip ayrıldı. Üstelik bu 9 maçta kalesinde sadece bir gol gördü. 

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! AK Parti Rize İl Başkanı Ayar görevinden istifa ettiğini duyurdu Olaylı derbi sonrası Ali Koç dahil 7 isim PFDK'ya sevk edildi
Sonraki Haber