Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan arasındaki boy farkı gündem oldu

Ünü aranjör ve DJ Ozan Doğulu, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Hera Aslan ile birlikte bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Çiftin yan yana gelerek verdikleri poz ise sosyal medyada gündem oldu. Ozan Doğulu ile sevgilisinin arasındaki boy farkı gündem oldu.

50 yaşındaki DJ Ozan Doğulu’nun kendisinden 19 yaş küçük olan sevgilisi Hera Aslan (31) ile aşkı tam gaz sürüyor... Çift önceki akşam bir yılbaşı kutlamasına birlikte katıldı. Birlikte objektiflere poz veren çiftin arasındaki boy farkı ise sosyal medyaya damga vurdu.

 TOPKLU AYAKKABISI SEVGİLİSİYLE ARASINDAKİ BOY FARKINI AÇTI

Hera Aslan, hem kıyafeti hem de boyuyla çok konuşuldu. Etkinlik öncesi objektiflere poz veren çiftin boy farkı alay konusu oldu. Ozan Doğulu'dan oldukça uzun görünen Hera Aslan'ın yüksek topuklu ayakkabı tercih etmesi, sevgilisiyle arasındaki farkı açtı. Aslan'ın dekolteli elbisesi tam not aldı.


Şarkıcı Hatice, ikilinin bu görüntüsü karşısında ''Ayağındaki takozları çıkarsa boy eşitlenecek elbisenin altında bir tabure taşıyor'' yorumunda bulundu.

İşte sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları:

"Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti" Güneş paneli üreten 20 milyon dolarlık fabrika hizmete girdi TIR ile minibüs çarpıştı! 8 kişi hayatını kaybetti....
Sonraki Haber