Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar'ın ani vefatı sanat camiasını yasa boğdu

Ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar geçirdiği kalp krizi sonucu bugün Şişli'de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kolpaçino filminde canlandırdığı kabadayı 'Hüseyin' rolüyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncunun vefatı başta ailesi olmak üzere sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Hüseyin Elmalıpınar'ın ani vefatının ardından sanat camiasının ünlü isimleri üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.


51 yaşındaki oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalbine yenik düştü. Bugün öğle saatlerinde rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayan Hüseyin Elmalıpınar'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Hüseyin Elmalıpınar'a veda ettiler.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!