Oyuncu Bülent Polat 43 yaşında ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı

2004-2009 yıllarında atv'de ekrana gelen 'Avrupa Yakası' dizisinde oynadığı 'Şesu' karakteriyle hafızalara kazınan, 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisindeki rolüyle ekranlarda yer alan 43 yaşındaki tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Bülent Polat ikinci kez baba oldu. 2015 yılında öğretmen Duygu Polat ile hayatını birleştiren ve bu evlilikten Doğa adında bir kızı olan Bülent Polat müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu. Ünlü oyuncu erkek olan ikinci çocuğuna Doğu ismini verdi.

Yılan Hikayesi, Beşik Kertmesi, Karagül, Behzat Ç., Avrupa Yakası, Kertenkele, Çukur gibi yapımlardaki rolleriyle gönüllerde taht kuran, atv'de izleyiciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Gaffur karakteriyle ekranlarda yer alan oyuncu Bülent Polat ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

İKİNCİ ÇOCUKLARI DÜNYAYA GELDİ

2015 yılında hayatını İngilizce öğretmeni Duygu Polat ile birleştiren ve bu evlilikten Doğa adında bir kızı olan ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla oğlu olduğunu müjdeledi.



OĞLUNA 'DOĞU' İSMİNİ VERDİ

Bülent Polat, 147 bin takipsinin bulunduğu Instagram hesabından gelen tebrik çiçeklerinin fotoğrafını yayınlayarak şu notu düştü: ''Pazar günü sürprizi. Oğluşum Doğu aramıza katıldı. Mesaj atan, arayan, soran desteklerini sonsuz hissettiren dostlarımız bize Adana’da çok iyi bakıyorsunuz. İyi ki varsınız''



 

Meteorolojiden Ankara için kuvvetli yağış uyarısı! İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı! Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber