Oyun tutkunlarına müjde! Bahar indirimi başladı! Popüler strateji oyunu bedava oldu: 270 TL’niz cebinizde kalsın!

Epic Games, ücretsiz oyun promosyonlarıyla dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları etkilemeye devam ediyor. Firma popüler oyunlarından birini oyun severler için ücretsiz yaptı. 270 TL’lik oyunun nasıl ücretsiz alınacağı ile alakalı bilgiler haberimizde.

Bir süredir ücretsiz oyunlar sunan Epic Games, platformun milyonlarca yeni kullanıcı kazanmasına yardımcı oldu. Bu Bahar Kampanyasında da Mordhau ve Second Extinction oyun severlerin ilgisini çeken ücretsiz oyunlar olarak öne çıkıyor.

EPİC GAMES HANGİ OYUNLARI ÜCRETSİZ YAPTI?

Popüler orta çağ oyunu Mordhau, oyuncuların insanlığı kurtarmak için mutasyona uğramış dinozorlarla savaştığı bilimkurgu temalı Second Extinction ile birlikte sınırlı bir süre için ücretsiz. Her iki oyun da 270 TL değerinde ancak bu oyunlara Epic Games Store üzerinden hafta sonuna kadar ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Mordhau, oyuncuların kılıçlar, kalkanlar ve diğer çeşitli silah ve zırhlarla savaştığı bir orta çağ oyunudur. Oyun, oyuncuların düşmanlarını zekice alt etmek için taktikler kullanması gereken gerçekçi bir ortamda kuruludur. Oyun, oyunculara sürükleyici bir deneyim sunan mükemmel grafiklere ve ses efektlerine sahiptir.

Second Extinction ise oyuncuların gezegeni ele geçirmiş mutasyona uğramış dinozorlarla savaştığı bilimkurgu temalı bir oyun. Oyun, oyunculara bu yaratıklarla savaşmak için çeşitli silahlar ve ekipmanlar sunuyor. Grafikler ve ses efektleri birinci sınıftır ve oyunu heyecan verici ve sürükleyici bir deneyim haline getirir.

ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Her iki oyuna da ücretsiz sahip olmak için Epic Games web sitesinde veya masaüstü programında hesabınıza giriş yapmanız, her iki yapımın da satış sayfalarına erişmeniz, sepetinize eklemeniz ve satın alma işlemini tamamlamanız gerekiyor. Oyunlar Sepet sayfasında 0,00 TL olarak gözükecektir.

Bilgisayarınızın bu oyunları kaldırıp kaldıramayacağını merak ediyorsanız, Mordhau ve Second Extinction için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

Mordhau sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 10 (64 bit)

İşlemci: Intel Core i5 4670

Ekran kartı: NVIDIA GTX 680

Bellek: 8GB

Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

DirectX: Sürüm 11

Second Extinction sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 10 (64 bit)

İşlemci: Intel Core i5-3570 / AMD Ryzen 3 1300X

Ekran kartı: Nvidia GTX 780 3GB / AMD R9 280 3GB

Bellek: 12GB

Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Acun Ilıcalı son düzlükte yeni kuralları açıkladı! İşte fragman... 20 yerinden bıçakladılar aracıyla ara sokağa bırakıp kaçtılar G.O.R.A. devam filmi ile geliyor...
Sonraki Haber