Oyun dünyasını yeniden dizayn edecek hamle!

Riot Games isimli oyun geliştiricisi şirket, yaklaşık 100 milyon kişinin oynadığı League of Legends(LoL) isimli oyununun 10. yıl kutlamasında beş yeni oyununu, LOL evreninde geçen animasyon dizisini, uzun metrajlı belgeselini ve geliştirdiği diğer sürpriz projelerini Londra'da gerçekleştirdiği lansmanla duyurdu.

Oyun dünyasında LoL olarak tanınan League of Legends isimli oyun, hem ülkemizde hem de dünya genelinde yaklaşık 100 milyon kişilik bir oyuncu kitlesine sahip. İlk olarak 27 Ekim 2009 tarihinde yayınlanan oyun, bu ay yaşına giriyor. Riot Games, dün LoL'ün 10. yıl dönümünün kutlandığı küresel yayın sırasında duyurduğu yeniliklerle, oyun dünyasına farklı bir boyut getirecek gibi gözüküyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları