Öykü Arin deniz kızı ve kelebek olup dans etti!

Antalya'da Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) teşhisi konulmasının ardından aylar sonra evine dönebilen minik Öykü Arin'in dans ettiği anlar annesini sevinç gözyaşlarına boğdu.

Geçen yıl Kasım ayında Juvenil Miyelomonositik Lösemi teşhisi konulan 4 yaşındaki Öykü Arin'e Nisan ayında annesi Eylem Şen Yazıcı'dan ilik nakledildi. İlik uyum sağlamayınca Öykü'ye bu kez babası Çağdaş Yazıcı'dan yarı uyumlu kök hücre nakli yapıldı. Babadan nakledilen iliğin yüzde 98.5 tuttuğu bildirildi. Babasının iliği ile yaşama tutunan Öykü Arin, süreç boyunca babası ve annesiyle hastanede steril bir odada kaldı. Minik Öykü, Haziran ayında doktorların izniyle 74'üncü gün dışarı çıktı. 

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek