Otoyolda seyir halindeki motosiklet havaya uçtu!

İsrail'in Ramla kenti yakınlarındaki Otoyol 431'de bir motosikletin patlaması sonucu 30 yaşındaki motor sürücüsü hayatını kaybetti. Polis, sürücünün Yafa kentinden bir suçlu olduğunu ifade etti ve patlamanın arkasında başka şeylerin olabileceğinin sinyallerini verdi.

This browser does not support the video element.

İsrail'in Ramla kenti yakınlarındaki Otoyol 431'de sabahın erken saatlerinde seyir halindeki bir motosiklet bilinmeyen bir nedenle infilak etti.

30 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ ÖLDÜ: POLİS, SÜRÜCÜNÜN BİR SUÇLU OLDUĞUNU BİLDİRDİ

Patlamanın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, patlayan motorun sürücüsü 30 yaşındaki Musleh'in hayatını kaybettiği belirtilirken, İsrail polisi tarafından yapılan açıklamada ise, Musleh'in Yafa kentinden bir suçlu olduğu ifade edildi.

PATLAMANIN ARKASINDA BAŞKA BİR ŞEY OLABİLİR

Patlamanın nedenini netleştirmek için olay yerinde ekiplerin bulunduğunu ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını belirten İsrail polisi, patlamanın arkasında suç teşkil eden bir olayın olabileceğini bildirdi.

PATLAMA ANI KAMERALARDA

Patlama anı ise, otoyolda seyir halindeki bir otomobilin araç kamerasına yansırken, görüntülerde motosikletin otomobilin yanından geçmesinin ardından birkaç metre sonra patladığı görüldü.

Amerikalı ünlü rapçiden alkışlanan Filistin'e destek konuşması Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!