Otoparkta kavga çıktı, nişan yerine hastaneye gittiler

Zonguldak'ta nişana gitmek isteyen grup ile otoparkın girişine araç bırakan komşuları arasında kavga çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırmakta zorlandı. 4 kişinin yaralandığı kavgada 4 kişi nişan yerine hastaneye gitti.

This browser does not support the video element.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde nişana gitmek isteyen grup ile otoparkın girişine araç bırakan komşuları arasında kavga çıktı. Olayda 4 kişi yaralandı.

Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak’ta, nişana gitmek isteyen tarafla, komşuları olduğu öğrenilen kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce olayda her iki taraftan da 4 kişi yaralandı.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından kavga tartışma ile devam etti. Kavgada yaralananlar ambulansa alınarak, ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, kavgaya karışan kişiler ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İHA

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!