Otomobilini denize sürdü, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişi otomobilini denize sürdü. Denize giden araçtan çıkarak uzaklaşan kişi sigara yakıp denizi izledi. Polisin telefonla ulaştığı T.E. moralinin bozuk olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını belirtti.

This browser does not support the video element.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişi otomobille hızla sahile gelerek aracını denize sürdü.

Sahil Caddesi'nde görgü şahitlerinin ifadesine göre araçtan çıkan kişi bir sigara yakıp sulara gömülen otomobilini izledikten sonra bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri geldi. İtfaiye görevlileri suya girerek aracın içerisine baktı. Otomobilde kimsenin olmadığı görülürken, ruhsat araçtan alındı. Polis ruhsat bilgilerinden aracın sahibine ulaştı.

T.E. moralinin çok bozuk olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. T.E. ifadesi için polis merkezine çağırıldı. Otomobilin sudan çıkarılması için çalışma başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim