Otomatik silahlı maganda ateş ederek bir çocuğu korkuttu!

Samsun'da bir çocuk hayatında görmediği bir magandalıkla karşılaştı. Düğün konvoyunun ve araçtaki bir çocuğun önünde otomatik silahla havaya ateş açmaya çalışan kimliği belirsiz bir maganda dehşet saçtı. Hayatının ilk magandası 'otomatik silahlı' olmuş olan çocuk ise korkudan ağladı. Annesi ise küçük çocuğu telkin etmeye çalıştı. O anlar kameraya yansıdı.

This browser does not support the video element.

Samsun’un Bafra ilçesinde düğün konvoyunda havaya ateş eden maganda korku dolu anlar yaşattı.

OTOMATİK SİLAHLA ÇOCUĞUN ÖNÜNDE ATEŞ AÇTI

Sedde boyunda düğün konvoyunun önünde kimliği belirsiz bir magandanın elinde bulunan otomatik silahla havaya ateş etmesini gören bir küçük çocuk korkudan ağlamaya başladı.

ANNE: KORKMA KORKMA

Silahla havaya ateş edildiği anlar bir anne tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Kadın, ağlayan çocuğunu ise 'Korkma korkma' diye sakinleştirmeye çalıştı.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi