Otelde ölen Gamze'nin dayısı: Bu intihar değil, cinayet

İş görüşmesi için gittiği termal otelde ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Açar'ın intihar etmediğini öldürüldüğünü ifade eden dayı Murat Yılmaz, talihsiz kızın dövüldüğünü belirtti. Yılmaz, genç kızın öldüğü otelde bir kız çalışanın durumu araştırdığını ve Gamze'nin üstü ile pantolon düğmelerinin açık olarak bulunduğunu belirttiğini ifade etti.

Şule Çet vakası ile ortak özellikler gösteren Gamze Açar olayında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 17 yaşındaki Gamze Açar'ın iş görüşmesi vasıtasıyla otele geldiği ve dövüşdüğü ifade edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan beş kişiden ikisi serbest bırakılırken üç kişinin de gözaltı süresi uzatıldı. Gamze'nin dayısı Murat Yılmaz, yeğeninin kendi ayakları üzerinde durmak için iş görüşmesine gittiğini orada dövülüp öldürüldüğünü ifade etti. Son dakika iddiasına göre Gamze'nin pantolonundaki düğmelerin açık olduğu belirtildi.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor