Otel yemeğinden zehirlenen 30 kişi hastanelik oldu!

Zonguldak'ın Gülüç beldesindeki bir otelde yemekten zehirlendiği iddia edilen 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

This browser does not support the video element.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren bir otelde yemekten zehirlendiği iddia edilen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı.

YEDİKLERİ YEMEKTEN ZEHİRLENDİLER

Olay, ilçeye bağlı Gülüç beldesinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otelde bulunan çok sayıda vatandaş, yedikleri yemekten zehirlendi.

SAĞLIK EKİPLERİ VATANDAŞLARI HASTANEYE SEVK ETTİ

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Mide bulantısı ve kusma şikayeti olan vatandaşlar çeşitli hastanelere sevk edildi. Bazı vatandaşlar ise özel araçları ile hastanelere ulaştı.

Hastaneye kaldırılan vatandaşların tedavileri sürüyor.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

"Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI!