ÖSYM'den açıkladı: YKS için tarihler netleşti! İşte sınav takvimi...

ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından 2024 sınav takvimi yayımlandı. İşte YKS'ye katılmak ve 2 yıllık üniversitesini 4 yıllığa tamamlamak isteyenlerin merak ettiği sınavlar ne zaman ve hangi tarihte sınavlar gerçekleşecek sorularının yanıtları! İşte ÖSYM'nin sınav takvimi

ÖSYM 2024 sınav takvimini duyurdu. 2024 takviminde hazırlık, ön lisans, lisans seviyelerinde eğitim almayı hedefleyenleri ilgilendiriyor. YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı), DGS (Dikey Geçiş Sınavı), ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) ve KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) gibi önemli sınavların tarihleri ve başvuru süreçleri ile ilgili detaylar haberimizde.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!