Osmanlı mezarlarının üzerinde klip çekti!

Eyüp Sultan mezarlığında giden Batu Belen isimli LGBTİ+ aktivisti, Osmanlı mezarlarını çiğneyip klip çekti. CİMER'e ihbar edilen klip sonrası Belen hakkında soruşturma başlatıldı.

This browser does not support the video element.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir klip yayınlandı. Klip iddiaya göre LGBTİ+ üyesi Batu Belen tarafından çekildi. Klipte, ilginç bir kıyafet giyen Belen'in Osmanlı döneminden kalma mezarlar üzerinde yürüdüğü ve müzik eşliğinde görüntü verdiği görüldü.

İHBAR EDİLDİ, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Belen'in mezar taşlarına ve kendisine odak oluşturarak sergilediği hareketlerin yer aldığı görüntü, bir izleyici tarafından CİMER'e ihbar edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Eyüp Sultan mezarlığında çekildiği iddia edilen video görüntüde, 'Dini değerlerin aşağılandığı' gerekçesiyle savcılık tarafından Batu Belen hakkında soruşturma başlatıldı.

MARISA PAPEN'E DE SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Daha önce de Ayasofya'da çıplak fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan manken Marisa Papen hakkında, "Hayasızca hareketlerde bulunmak" ve "Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama" suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi