Oscar adayı filmlerin sahnelerini canlandıran minikler

2017 Oscar adayı filmlerin en iyi sahneleri yine karşımızda ama bu kez oyuncuları farklı. Aşıklar Şehri'nin Emma Stone'undan Ay Işığı'nın duygulu sahnesine kadar ödüllü filmlerin sahnelerini bir de bu tatlı çocukların dünyasından görelim. Vanity Fair her yıl yaptığı gibi bu yılda hazırlamış olduğu listeyi sizler için hazırladık.

2017 Oscar adayı  filmlerin en iyi sahneleri yine karşımızda ama bu kez oyuncuları farklı.  Aşıklar Şehri'nin Emma Stone'undan Ay Işığı'nın duygulu sahnesine kadar ödüllü filmlerin sahnelerini bir de bu tatlı çocukların dünyasından görelim. Vanity Fair her yıl yaptığı gibi  bu yılda hazırlamış olduğu listeyi sizler için hazırladık.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!