Ortalık çok fena karışacak! EGO’da ahlaksız teklif!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve ilk iki bölümüyle büyük ses getiren EGO dizisinde Sibel ile Erhan arasında geçen diyaloglar sosyal medyada büyük yankı bulmuş, Erkeğe Güven Olmaz adlı projedeki ahlaksız teklif herkesi şaşkına çevirmişti.

Pazar akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ile Rüya Helin Demirbulut’un oynadığı EGO dizisi beklenenin aksine ilk bölümüyle enteresan bir giriş yaptı.

3 Gece İçin 3 Milyon TL

Evlilik hazırlığındaki Erhan ve Elif'in paraya sıkışması sonrasında Erhan'ın çalıştığı şirketin sahibi Sibel'in genç çifte garip teklifle bulunması herkesi şaşkına çevirmişti. Dizide Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Erhan karakteri 3 milyon TL karşılığında Melisa Aslı Pamuk’un canlandırdığı Sibel'le 3 gece geçirmeyi kabul etmişti. Sibel’in teklifinin şokuyla hayatı alt üst olan Erhan için başlayan karar zamanı Elif’in bütün dünyasını da yıkmıştı.

Kaybetme Korkusu

Erhan ile Sibel’in Antalya’da yaşadıkları gizemli üç gün sonunda İstanbul’a dönmeleri sadece kendi aralarında geçen ve “Ahlaksız Teklif” olarak görülen sır perdesini bilen aslında bir kişi daha vardır. Tüm bu yaşananlarla birlikte Sibel kariyerini, Erhan ise Elif’i sonsuza dek kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalmıştır.

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny; FOX TV ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran “Binbir Gece” dizisindeki yaşanan “Ahlaksız Teklif” ile benzerlik gösteren “EGO”yu değerlendirdi. Ekranlara bomba gibi düşen Erkeğe Güven Olmaz dizisini yorumlayan Sunny, “3 gün bu odada benimle geçireceksin ve karşılığında belirtilen miktarı alacaksın” sözlerine göndermelerde bulundu.

İşte Sunny'nin gözünden EGO dizisi!

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan'a sert sözler: Adilik yapmasın! Onu hatırladınız mı? Yabancı Damat'ın Memik Dedesinden mesaj var ‘HUDUTSUZ SEVDA’DA İNTİKAM YOLCULUĞU! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! 'Do Not Disturb'te gemici Ayzek'in karaya oturuşu! 'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?