Orçun Kaptan ile Damla Cercisoğlu evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

Bir döneme damga vuran Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Kerim Asteğmen rolüyle hafızalara kazınan 42 yaşındaki Orçun Kaptan, kendisinden 1 yaş küçük olan meslektaşı Damla Cercisoglu ile evlendi. İki gün önce hayatını birleştiren çift düğün karelerini sosyal medya heaplarından takipçileriyle paylaştı.


15 yıl önce aynı dizide rol arkadaşı olan Orçun Kaptan ile Damla Cercisoğlu, nikah masasına oturdu.


Birlikte rol aldıkları dizi setinde tanışıp, 15 yıl sonra aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncular Damla Cercisoğlu ile Orçun Kaptan, Beyoğlu Ses Tiyatrosu'nda yapılan nikah töreniyle beraberliklerini resmileştirdi.

Törene, sinema ve tiyatro camiasının önde gelen oyuncuları da katıldı. Damadın şahitliğini yapımcı Bora Onur ve Elif Durdu Şensoy, gelinin şahitliğini ise Hakan Altıner ve Dilek Türker yaptı. Ayrıca oyuncu çiftin, balayı için Çeşme'yi tercih ettiği de öğrenildi.

 İŞTE NİKAHTAN İLK KARELER...

Nikah pozlarını paylaşan Orçun Kaptan, gönderisine; "Yanımızda olan herkese ne kadar teşekkür etsek az. O başka bir gün ve paylaşımın konusu olacak. Ama iyi ki varız "BİZ". "Güzel insanlar güzel insanları bulsun" inanışım asla değişmeyecek herşeye rağmen. Pruvamiz Neta olsun karıcığım" notunu düştü.

Aynı kareyi kendi hesabından da paylaşan Cersioğlu ise "Yazılacak çok şey, teşekkür edilecek hem de çok teşekkür edilecek çok fazla canımız var ama bu ilk fotoğrafta önce 'bize' teşekkür…" ifadelerini kullandı.











Türkiye'den İsrail hakkındaki soykırım davasına müdahil olma kararı Bihter filminin Behlül'ü Boran Kuzum'dan cesur açıklama... Borussia Dortmund - Paris Saint Germain karşılaşması sürüyor!
Sonraki Haber