Oraya kadar gelmiş! Ata Demirer deniz salyasını su altında görüntüledi

'Bursa Bülbülü' adlı yeni filminin senaryosunu tamamladığını duyuran ve çekimlerine başlayacak olmanın heyecanını yaşayan komedyen ve oyuncu Ata Demirer, dalış yaptığı Kuzey Ege bölgesinde deniz salyalarını görüntüledi.

Ünlü komedyen Ata Demirer'in deniz sevdasını bilmeyen yok. Sosyal medya hesaplarından sık sık deniz ve doğa paylaşımları yapmasıyla dikkat çeken Ata Demirer, dalış yaptığı sırada deniz salyalarıyla karşılaştı. Son günlerde özellikle Marmara ve Karadeniz bölgelerinde görülenen deniz salyası (müsilaj), Kuzey Ege'de de görüdü.


''DENİZ SALYASI, CAM GİBİ SULARI BU HALE GETİRMİŞ!''

Dalış yaptığı sırada deniz salyalarını görüntüleyen Demirer, çektiği fotoğraf karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak önlem alınması çağrısında bulundu.



Demirer, paylaşımlarının altına ''Burası Kuzey Ege, deniz salyası cam gibi suları bu hale getirmiş maalesef..! Salya buraya kadar geldi. Kuzey Ege de kirlilikten nasibini alıyor. Acil önlem şart. Çok yazık çok'' notunu düştü.








BURSA BÜLBÜLÜ'NÜN SENARYOSUNU TAMAMLADI

Son olarak 'Hedefim Sensin' filmiyle beyaz perdede boy gösteren senarist ve oyuncu Demirer'in yeni filmi 'Bursa Bülbülü olacak'. Ata Demirer Instagram'dan yaptığı paylaşımda filmin senaryosunu tamamladığınının müjdesini verdi. Demirer paylaşımına "Ve senaryo bitti. Bursa Bülbülü geliyor ve tabii Hakan Algül çekiyor. Kavuşmak üzere" notunu düştü.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber