Onları bu hale getiren öz babaları

Şanlıurfa'da 3 çocuğuna işkence yapan cani baba Ramazan Çakmak tutuklandı. Hakkında 'eziyet etme' suçundan iddianame hazırlanan babanın 5 yıl hapsi istendi.

Şanlıurfa’da 3 çocuğuna işkence yaptığı için tutuklanan Ramazan Çakmak hakkında eziyet etme suçundan iddianame hazırlandı. İddianamede cani babanın çocuklarına farklı şekillerde uzun süre boyunca sistematik bir şekilde işkence yaptığı ve aç bıraktığı belirtildiŞanlıurfa’da şiddet uyguladığı eşini evden kovduktan sonra 5, 7 ve 9 yaşındaki 3 çocuğuna işkence yapan cani baba Ramazan Çakmak hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle eziyet etme suçundan hazırlanan iddianame Şanlıurfa Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. Gözaltına alındıktan sonra 16 Eylül’de tutuklanarak cezaevine konulan Ramazan Çakmak’ın çocuklarına dayak atarak, kemer ve sopayla vurarak, saçlarını çekip döndürerek ve üzerlerine sıcak çay dökerek işkence yaptığı ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu raporuna göre çocuklar H.N.Ç. ve N.N.Ç.’nin vücudunda bulunan yaraların basit olmadığına yer verilen iddianamede, çocukların maruz kaldığı işkencenin hayat boyu sürecek tahrip edici etkiye sahip olduğu vurgulandı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek