'Ona güveniyoruz, kaçmıyoruz'

Ermenistan'ın ateşkesi ihlal ederek sivillere yönelik saldırıda bulunduğu Azerbaycan'ın Gence kentinde halk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdi. Gence'de yaşayan bir kadın, 'Türk milletine güveniyoruz. Onların Cumhurbaşkanına güveniyoruz. Buradayız, kaçmadık' ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Ermenistan, Rus arabuluculuğu ile varılan ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Azerbaycan'ın Gence kentine roket saldırısında bulundu.

Hain saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi de yaralandı.

Gence'de yaşayan yaşlı bir kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türk milletine güvendiğini söyledi.

Genceli kadın, 'Türk milletine güveniyoruz, onların Cumhurbaşkanına güveniyoruz. O bizim kardeşimizdir, canımızdır. Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz. Burada oturuyoruz, zulüm çekiyoruz ama evimizden kaçmıyoruz. Kaçmayacağız' dedi.

Ünlü avukat Ersan Şen polis korumasıyla aracına zor binebildi... FETÖ’nün manevi oğlu Enes Kanter'den 110 milyon dolar itirafı! EFES-2024 Tatbikatı nefes kesti! Yeniden yapılanma sürecine giren FETÖ'cü kadınlara darbe! ERDOĞAN’IN, ‘TÜRKİYE DE GÜVENDE DEĞİL’ UYARISININ ARKASINDA NE VAR? Azra Kohen soykırım seviciliğine devam ediyor! Tepki çeken yeni video!