Ölümü yendi şova hazırlanıyor!

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 258 gündür tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu oldu. Hastanedeki son gününde kızlarıyla birlikte kamera karşısına geçen Erbil, Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın sorularını yanıtladı. Ağustos ayında yeniden sahneye çıkabileceğini söyleyen şovmen, “İlk işimiz Kurban Bayramı’nda olabilir." dedi.

Geçen yıl 18 Kasım günü evinin banyosunda düşen ve kaburgaları kırılan, tedavi sürecinde yıllardır mücadele ettiği Kaçış Sendromu Hastalığı da nükseden Mehmet Ali Erbil, 258 gündür tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu oldu.Taburcu olmadan önce hastane odasında kızları Sezin ve Yasmin ile oğlu Ali Sadi ile poz veren şovmen, soruları yanıtladı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...