Ölümden dönen ünlü model Hailey Bieber hastaneye kaldırıldı

Kanadalı popçu Justin Bieber'ın (27) dünyaca ünlü model eşi Hailey Baldwin sevenlerini koruttu. Ünlü model Hailey Baldwin kahvaltı esnasında felç benzeri belirtiler gösterince apar topar hastaneye kaldırıldı. Hailey Baldwin daha sonra sağlık durumu hakkında sosyal medyadan açıklamada bulundu.

3 yıl önce hayatını birleştirdiği Justin Bieber ile mutlu bir birliktelik sürdüren model Hailey Baldwin önceki gün hastanelik oldu. Baldwin, California’nın tatil bölgesi Palm Springs’te hastaneye kaldırıldı.

Amerikalı model, perşembe günü eşi Justin Bieber ile kahvaltı ederken felç benzeri belirtiler gösterince acile kaldırıldığını söyledi. Baldwin, hayatının en korkutucu anlarından birini yaşadığını ve şimdi evde dinlendiğini belirtti.


Instagram hesabından açıklama yapan Bieber, “Perşembe sabahı eşimle kahvaltı yaparken felç benzeri belirtiler oluşmaya başladı ve acilen hastaneye ulaştırıldım” dedi.

“Beynimde az miktarda oksijen eksikliğine neden olan çok küçük bir kan pıhtısı oluştuğunu gördüler, ancak vücudum bunu kendi kendine yendi ve birkaç saat içinde tamamen iyileştim” diyen Bieber, “Bu kesinlikle yaşadığım en korkunç anlardan biri olmasına rağmen, şimdi evdeyim ve durumum iyi. Benimle ilgilenen tüm harika doktorlara ve hemşirelere çok minnettarım ve müteşekkirim! İyi dilek ve endişe ile ulaşan herkese, tüm destek ve sevgisi için teşekkür ederim” mesajını yazdı.

İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması! Yarışmacılardan Filistin mesajı geliyor! 8 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber