Ölü ve yaralılar var! İstanbul Küçükçekmece'de doğal gaz patlaması

İstanbul Küçükçekmece'de, bir binanın giriş katında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti. 5 olan yaralı sayısı da 7'ye yükseldi. Yaralılardan 2'sinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Valilik, patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğunu bildirdi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ise, iş yerinde antibakteriyel sprey üretildiğini patlamanın da bu üretim sırasında olmuş olabileceğini söyledi.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Atatürk Mahallesi Divan Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katındaki dairede saat 15.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Patlama sonrası dairede ara ara patlamalar da devam etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 5 yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralılar ambulanslar ile çevre hastanelere götürüldü. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken 1 kişinin dairede hayatını kaybettiği belirlendi. İlerleyen dakikalarda yaralı sayısının 7'ye yükseldiği bildirildi.

Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin de yaralandığı bodrum katında meydana gelen patlamada sonrası tedbir amaçlı trafiğe kapanan sokak, belediyenin temizlik ekipleri tarafından temizlendi. Sokak, yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı. Meydana gelen patlamanın ardından bina boşaltılmıştı. Binada oturanların, belediye ekiplerinin sağlamlık testinden çıkacak sonuca göre yeniden binalarına gelip gelmeyecekleri belli olacak.

Akdeniz gece vakti sallandı! Naci Görür o bölgeyi işaret etti! Usta sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti!
Sonraki Haber