Ölmeden önce katilinin fotoğrafını çekti!

Konya'da mezarlık içinde Suriye uyruklu kişi bıçakla öldürüldü. İki şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Yaşamını kaybeden Suriyelinin olay sırasında şüphelinin fotoğrafını cep telefonu ile çekerek kız arkadaşına gönderdiği belirlendi.

KONYA'da önceki gün Suriye uyruklu İbrahim El Hatip'i (19) mezarlıkta bıçaklayarak öldüren arkadaşı ve vatandaşı Malek Al K. (18), polis tarafından yakalandı. Malek Al K., ifadesinde, İbrahim El Hatip'in Almanya'daki sevgilisini rahatsız ettiğini ileri sürerek, mezarlıkta bu konuyu konuşmak için buluştuklarını, kız arkadaşı için "Benim olsun" deyince Hatip'i bıçakladığını söyledi. Malek Al K., "Tartışma sırasında Mustafa bana saldırdı. İbrahim de bu kavganın fotoğrafını çekip, sevgilime cep telefonuyla gönderdi" dedi.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem