Katilleri tarafından öldürülmeden saniyeler önce fotoğrafı çekilen kurbanlar!

Birçok seri katil, 'kurbanlarından hatıra olarak bir şeyleri kendilerine saklamak ister. Bu hatıralar kurbanın bir tutam saçı veyahut herhangi bir eşyası olabilir. Peki ya ölümlerinden saniyeler önce maktullerin fotoğraflarını çeken katilleri biliyor muydunuz?

Robert Ben Rhoades

Teksas'lı katil Robert Ben Rhoades, 1975 ve 1990 yılları arasında kamyonuyla kaçırıp, işkence ederek öldürdüğü kadınlarla beraber Amerika'yı dolaştı. Sadece 3 cinayetten yargılanan seri katilin, 50'den fazla kurbanı olduğu düşünülüyor. 

Rhoades, kurbanlarını katletmeden önce fotoğraflarını çekiyormuş. 14 yaşındaki Regina Kay Walters'ı bir ahırda öldürmeden önce, kızın gözlerine yansıyan korkuyu fotoğraflamış ve bu fotoğraf, Walters'ı kaçırıp esir olarak tuttuğuna dair kanıt olarak, kendisine karşı kullanılmış. Rhoades, 1994 yılında şartlı tahliye ihtimali olmadan, müebbet hapis cezasına çarptırılmış..

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!