Öldüğü iddia edilen Galler Prensesi Kate Middleton ortaya çıktı! İşte ilk görüntü

Galler Prensesi Kate Middleton, günlerdir gündemden düşmüyor. Ocak ayında geçirdiği operasyondan sonra ortalıkta görünmeyen Prenses Middleton hakkında birçok iddia ortaya atıldı, hatta öldüğü bile ileri sürüldü. Tüm dünya Prenses Middleton'ın nerede ve nasıl olduğunu merak ederken öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

Bir anda ortadan kaybolan ve günlerdir gündemden düşmeyen Prenses Kate Middleton ortaya çıktı. İngiltere'de bayrakların yarıya indirilmesinin ardından İngiliz Kraliyet Ailesi'nden "büyük bir açıklama" beklendiği iddia edildi. Prenses Middleton'un öldüğü yönünde iddialar ortaya atıldı. 83 gündür ortalıkta görünmeyen Prenses Middleton sonunda ortaya çıktı. Öldüğü iddia edilen Prenses Kate Middleton, eşi Prens William ile İngiltere'deki bir kasabada alışveriş yaparken görüntülendi.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?