Öldüğü iddia edilen Galler Prensesi Kate Middleton'dan haber var!

Galler Prensesi Kate Middleton, günlerdir gündemden düşmüyor. Ocak ayında geçirdiği operasyondan sonra ortalıkta görünmeyen Prenses Middleton hakkında birçok iddia ortaya atıldı, hatta öldüğü bile ileri sürüldü. Tüm dünya Prenses Middleton'ın nerede ve nasıl olduğunu merak ederken İngiliz basınında yer alan bir haber oldukça dikkat çekti.

Bir anda ortadan kaybolan ve günlerdir gündemden düşmeyen Prenses Kate Middleton ortaya çıktı. İngiltere'de bayrakların yarıya indirilmesinin ardından İngiliz Kraliyet Ailesi'nden "büyük bir açıklama" beklendiği iddia edildi. Prenses Middleton'un öldüğü yönünde iddialar ortaya atıldı. Fakat İngiliz basınında yer alan bir iddia kafaları iyice karıştırdı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!