Okan Buruk'tan hakeme çok sert tepki: Bir tek Türkiye'de verilmez!

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray konuk ettiği Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonu hakem kararlarını sert sözlerle eleştirdi.

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray konuk ettiği Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonu hakem kararlarını sert sözlerle eleştirdi.

''DAHA RAHAT BİR MAÇ BEKLİYORDUM''

"Zorlu bir maç geçti. Daha rahat bir maç bekliyordum. Sivasspor maçı sonrası reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Oyun içerisinde zaman zaman kendimizi çok sıktık, oyuncularımız rahat değildi. Rakibiniz de kazanmış, bunun baskıları oluyor.''

"BİR TEK TÜRKİYE'DE VERİLMEZ"

"2-0'ı bulduk ama iptal edilen golün dünyanın neresinde olsun verileceğini düşünüyorum. Bir tek Türkiye'de verilmez. Hakem çok yakındı, faul olduğunu düşünmüyorum. Hakemler her yerde farklı karar veriyor. Bu faulse, her maç 500 faul olur. VAR'dan dönmüyorsa, sorgulamak lazım. VAR'ı da sorgulamak lazım." 

"ADİL OLUNMASINI İSTİYORUZ''

"Hakemleri eğitmek için dünya paralar ödeniyor, bir gelişim göremiyoruz. Halil'in yaptığına faul çalıyorsun, Halil'e aynısını yapsalar penaltı verecekler miydi? Bundan sıkıldık artık. Adil olunmasını istiyoruz."

''ZAHA VE TETE KALİTELİ OYUNCULAR''

"32. maçımızı oynadık. Geçen sene 38 maçla ligi bitirdik. Oyuncular üzerinde bir yorgunluk oluyor. Geçmişte Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takımların, ligde kötü gitiğini gördük. Galatasaray olarak biz bunu tersine çevirdik. Ligde yarışın içerisindeyiz, Avrupa'da devam ediyoruz. Oyuncuların öz güven olarak daha iyisini yapmasını düşünüyorum. Zaha ve Tete kaliteli oyuncular. Daha öz güvenli olmalılar, daha çok kaleyi düşünmeliler. Zaha ikinci yarı daha iyiydi. Oyuncuların gelişeceğine inanıyorum, daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Bizim detsek olmamız ve performanslarını yukarı çekmek için konuşmamız gerekiyor." 

Galatasaray - Sivasspor | İlk 11'ler belli oldu Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı! İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı
Sonraki Haber