Okan Buruk Türkiye Milli Takımı'na Fatih Terim Galatasaray'a geliyor

Galatasaray-Kopenhag maçı öncesi Vole kanalında yaptığı açıklamalarla yine gündem yaratan Serdar Ali Çelikler bomba bir iddia ortaya attı. Fatih Terim'in boşta olması sebebiyle Okan Buruk'un rahat olmadığını söyleyen Çelikler dikkatleri üzerinde toplarken, ünlü yorumcunun Terim'in doğum günü kutlaması hakkında 'hoca teklif bekliyor ve içerden Terim'e karşı sempati duyan yöneticiler var' ifadeleri bir anda heyecan yarattı.

Süper Lig'in 5.haftasında Samsunspor'u Kerem Aktürkoğlu (2) Abdülkerim Bardakcı ve İcardi'nin golleriyle 4-2 yenen Galatasaray'da gözler Kopenhag maçına çevrilirken, kritik mücadele öncesi ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in iddası Sarı Kırmızılı cephede bomba etkisi yarattı.

O il ve bölgelerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat! Süper Lig'in en iyi 20 oyuncusu belli oldu! Galatasaray zirvede Bankalar oranları güncelledi, 1 milyon TL'nin getirisi belli oldu Akaryakıta dev indirim! İşte 24 Mayıs güncel benzin motorin fiyatları FETÖ'nün yeğeninden 15 Temmuz itirafı! "Pensilvanya'da planladık" Kasım Süleymani'nin kızından dikkat çeken talep! Birlikte defnedildi..