Okan Buruk ilk 11'de değişime gidiyor! Şampiyon kadroya dönüş

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yeni transferlerin formsuzluğu sonrası kadroda değişime gidiyor. Okan Buruk, şampiyon kadronun oyuncularını 11'e geri döndürecek.

Galatasaray'da yeni transferlerden Davinson Sanchez dışında hiçbir oyuncu beklentileri karşılayamadı. Angelino oynadığı futbolla taraftara saç baş yoldururken, Ndombele 2 aydır ortada yok. Hakim Ziyech sakatlık kabusunu atlamazken, Kerem Demirbay vasat performansı aşamıyor. Zaha ve Tete ise saman alevi gibi parlasa da istikrarsız görüntüleri Okan Buruk'u düşündürüyor. Halil ve Bakambu ise Icardi'nin sakat sakat oynamasını mecburi kılacak seviyedeler. Teknik direktör Okan Buruk, yeni transferlerdeki bu kötü durum sonrası eline neşteri aldı ve şampiyon kadroya dönüş yapmaya karar verdi.

OLİVEİRA VE KAZIMCAN DÖNÜYOR

Okan Buruk, Rizespor maçında attığı golle kredi kazanan Sergio Oliveira'yı ilk 11'e döndürmeyi düşünüyor. Ayrıca geçtiğimiz sezonun son bölümünde oynadığı futbolla alkış alan Kazımcan Karataş da daha fazla süre almaya başlayacak. Zaha ve Tete'nin süre almaya devam etmesi beklenirken, formlarının bu şekilde devam etmesi halinde onların da kesik yiyebileceği konuşuluyor.

(Milliyet)

Soft Power nedir? Yumuşak Güç ne anlama gelir? Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Kurbanlık fiyatları 2024! Sığır, manda, keçi, koç ve koyun ne kadar?
Sonraki Haber